DIPO tip kabina INOX

Sanitarne kabine i pregrade su izrađene od 13 mm debelih HPL kompakt ploča.

Sanitarne kabine i pregrade su izrađene od 13 mm debelih HPL kompakt ploča. Sve ploče imaju mašinski (CNC) obrađene ivice radi lakšeg održavanja i radi bezbednosti korisnika. U gornjem prednjem delu je noseća cev sa prihvatnicima koja povezuje celinu. Paneli su međusobno i za zid povezani L prohromskim vinklicama. Pregrade su montirane na štelujuće stope od nerđajućeg čelika visine 12-14 cm. Stope se postavljaju i na fiksne prednje panele. Vrata su opremljena samozatvarajućim šarkama od nerđajućeg čelika (po zahtevu šarke mogu biti i sa “soft close” zatvaranjem), kukicom za kačenje garderobe, amortizerom udara, ručicom i bravicom sa indikatorom “slobodno-zauzeto”. Bravica se u slučaju nužde može otvoriti i sa spoljašnje strane.

Ostale informacije:

DIMENZIJE KABINE ZA ODRASLE: UKUPNA VISINA KABINE 205 cm (sa gornjom konstruktivnom cevi i prihvatnicima od inox-a) Vrata u visni 185 cm izdignuta od poda 12-14 cm, fiksni prednji paneli u visini 185 izdignuti od poda 12-14 cm iznad kojih je noseća cev sa prihvatnicima, pregrade u visini 185cm izdignute od poda 12-14 cm.

DUBINA KABINA SE DEFINIŠE PROJEKTOM (Max 185 cm) DIMENZIJE PISOAR PREGRADA: UKUPNA VISINA PISOAR PREGRADE 140 CM pregrada- panel u visini 136 cm izdignuta od poda 12-14 cm DUBINA PISAOR PREGRADA 40 cm

Photo of DIPO tip kabina INOX